• Snabba leveranser | Breda specialkunskaper | Hög kvalitet

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

TPMS service instrument

TPMS Service instrumentTS508 är ett nytt generations TPMS-diagnostik- och serviceverktyg som läser alla TPMS sensorer ochprogramerar Autel sensorer.

Artikelnr AUTS508
 
Exkl. moms:
6 983 kr
{{ price }}

TPMS Service instrument
TS508 är ett nytt generations TPMS-
diagnostik- och serviceverktyg som läser alla TPMS sensorer och
programerar Autel sensorer.
Komplett TPMS-verktyg som erbjuder möjligheten att välja ett av två servicelägen från startskärmen, för att ge snabbare och smartare TPMS-reparationer. Baserat på den TPMS-servicetyp som behövs, kommer möjligheten att välja det grundläggande snabbläget eller det fullständiga avancerade läget att minska
reparationstiden.

Skärm: TFT-färgdisplay (320 x 240 dpi)
Effekt och batteri:: 3,7 V Li-polymer batteri; 3200 mAh
Drifttemp: 0 ° C till 50 ° C
Lagringstemperatur: -20 ° C till 70 ° C
Sensorer: 215 mm / 105 mm / 37 mm
Vikt: 0,39 kg (0,86 Ib)

Autel specialiserar sig på utveckling, försäljning och produktion av intelligent fordonsdiagnostik, systemanalys och arbete med fordonselektronik och dess komponenter!

Autel´s produkter säljs i fler än 50 länder och regioner, så som USA, Europa, Australien. Autel är en av världens ledande leverantörer av fordonsdiagnos, inspektion, TPMS mm.

Autel har arbetat intensivt  for den globala fordonsmarknaden kring intelligent diagnos de senaste 10 åren.
De har byggt upp tre produktlinjer kring detta som inkluderar fordonsdiagnos, TPMS och ADAS (Advanced driver-assistance systems)

Med all insamlad data som företaget samlat på sig under åren så levererar de även en integrerad molnbaserad serviceinformation till sina produkter.

Vi erbjuder Autel´s bredd inom diagnosverktyg, TPMS-instrument och även elverktyg såsom nyckelprogrammering och testmejslar.