• Snabba leveranser | Breda specialkunskaper | Hög kvalitet

0 Varukorg

Luftdriven domkraft

Sortera
Kampanj
Domkraft lufthydraulisk 40T/20T
Domkraft lufthydraulisk 40T/20T
st
Domkraft Lufthydraulisk 10T
Domkraft Lufthydraulisk 10T
st
Domkraft lufthydraulisk 1,6T
Domkraft lufthydraulisk 1,6T
st
Domkraft luft
Domkraft luft
Compac

Domkraft luft

CA28HC
28 590 kr
st
Visa fler

Luftdriven domkraft sparar tid

Våra luftdrivna domkrafter är designade för att göra lyftprocessen så smidig och bekväm som möjligt. Genom att använda lufttryck kan dessa domkrafter enkelt lyfta fordonet till önskad höjd med minimal ansträngning från användarens sida. Detta sparar inte bara tid och energi utan gör också arbetsmiljön säkrare genom att minska risken för skador.

Luftdriven domkraft för flera behov

Oavsett om du behöver lyfta personbilar, lastbilar eller andra fordonstyper, har vi luftdrivna domkrafter som passar dina behov. De är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda även under krävande förhållanden.

Trygg användning av luftdriven domkraft

Säkerheten är vår högsta prioritet, och därför är våra luftdrivna domkrafter utrustade med flera säkerhetsfunktioner för att säkerställa trygg användning. Dessa inkluderar exempelvis säkerhetslås och stabila baser för att förhindra oavsiktlig nedfällning.

Brett sortiment av luftdriven domkraft 

Upptäck vårt omfattande utbud av luftdrivna domkrafter och hitta den perfekta lösningen för dina fordonslyftbehov. Med Boier Bilverktyg är du rustad med pålitliga verktyg för att hantera alla lyftningar med precision, effektivitet och säkerhet.