• Snabba leveranser | Breda specialkunskaper | Hög kvalitet

0 Varukorg

Kråkfot

Sortera
Kråkfotsats 10-19mm
st
Kråkfotsats
SEALEY

Kråkfotsats

JEAK59831
4 413 kr
st
Kråkfotsats 10-19mm
st
Ringnyckelsats
Laser

Ringnyckelsats

LA7286
3 220 kr
st
Kråkfot 1/2 19mm
st
Kråkfot 1/2 21mm
st
Kråkfot 1/2 22mm
st
Kråkfot 1/2 24mm
st
Kråkfot 1/2 27mm
st
Kråkfot 1/2 30mm
st
Kråkfot 1/2 32mm
st
Visa fler

Varför Välja Kråkfotsnycklar?


Komma Åt Svåråtkomliga Områden

Kråkfotsnycklar är ovärderliga när arbetsområdet är begränsat och svåråtkomligt. Genom att använda en kråkfot kan du enkelt fästa den på muttrar och bultar som är blockerade av andra maskindelar, vilket gör att du kan utföra reparationer och underhåll som annars skulle vara omöjliga.

Utbud och Anpassning

Med ett brett utbud av storlekar och former finns det en kråkfot för nästan varje typ av mekaniskt arbete. Våra kråkfötter är anpassningsbara till olika typer av handtagshållare och förlängningar, vilket ger ytterligare flexibilitet i användningen.

Hur Man Använder Kråkfotsnycklar Effektivt


Välja Rätt Storlek

Se till att välja rätt storlek för muttern eller bulten för att undvika att skada verktyget eller fästdelen. En korrekt matchning är nyckeln till effektiv användning.

Tekniker för Maximal Effektivitet

Koppla nyckeln till ett förlängningsstycke för att få ytterligare räckvidd och vridmoment, vilket är särskilt användbart för att lossa fastsittande muttrar. Vår webbplats erbjuder också instruktionsguider och videor för att hjälpa dig att bemästra din kråkfotsnyckel.

Vårt Utbud av Kråkfotsnycklar


Enskilda Nycklar och Sats

Utforska vårt sortiment av enskilda kråkfotsnycklar och nyckelsatser. Vi erbjuder lösningar för både specifika behov och mer omfattande uppgifter.

Material och Hållbarhet

Alla våra kråkfotsnycklar är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar långvarig användning och tillförlitlighet. Vi erbjuder verktyg som är både robusta och korrosionsbeständiga.