• Snabba leveranser | Breda specialkunskaper | Hög kvalitet

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Gängrepsats M6x1,0 långa

Reparationsats för skruv som håller injektorn Mercedes (M6) I aluminiumcylinderhuvudet är en lång axel monterad för injektorns spänningsbult.

Artikelnr MU505006MB
 
Exkl. moms:
1 691 kr
{{ price }}

Reparationsats för skruv som håller injektorn Mercedes (M6)

I aluminiumcylinderhuvudet är en lång axel monterad för injektorns spänningsbult. Längst ner på denna axel finns skruvgänga. Vatten i axeln orsakar korrosion. Det är anledningen till att spänningsbulten kan gå sönder. Genom att använda denna reparationsinställning kan den trasiga spännbulten stanna på plats. Överst på axeln tappas ny skruvgänga. Därefter kan den självskärande trådinsatsen installeras. Borrning med dyra verktyg är inte nödvändigt och oavsiktliga skador genom borrning i kylledningar kommer inte att inträffa.

För M6 Bosch och Delphi-injektorer, som i Mercedes CDI-motorer OM646 OM646 EVO 2,0 HDi och 2,0 JDT.

Satsen innehåller: extra lång XL skruvgängkran, special TIN-belagd borr, installationsverktyg och 10 självskärande M6 besättningsgänginsatser med snäv passform.

Müller-Werkzeug har i över 35 år varit en av de främsta innovatörerna inom bilspecialverktyg - och utvecklar ständigt nya avancerade lösningar och specialanpassningar. 

Müller-Werkzeug erbjuder unika verktyg som alla är utformade för universella applikationer som gör att arbetet kan utföras både snabbare och mer effektivt, vilket ökar både produktiviteten och lönsamheten för dig som mekaniker!

Müller-Werkzeug har sina verksamheter både i Europa, Asien och Nordamerika.

 


Klicka här för att läsa mer på Müller´s egna hemsida!