• Snabba leveranser | Breda specialkunskaper | Hög kvalitet

0 Varukorg

Arbetslampa

Sortera
Lampa Led med sladd 5m
Lampa Led med sladd 5m

Lampa Led med sladd 5m

TC24201
1 495 kr
st
Lampa med sladd 10m

Lampa med sladd 10m

TC2420110
1 328 kr
st
Upphängningsanordning

Upphängningsanordning

TC24202
648 kr
st
Arbetslampa röd
st
Arbetslampa svart
st
Transform. 1-lampa

Transform. 1-lampa

TC2401
698 kr
st
Transform. 2-lampor

Transform. 2-lampor

TC2402
618 kr
st
Transform. 3-lampor

Transform. 3-lampor

TC2403
625 kr
st
Transform. 4-lampor

Transform. 4-lampor

TC2404
666 kr
st
Transform. 6-lampor

Transform. 6-lampor

TC2406
783 kr
st
Glödlampa 24v liten globe
Glödlampa 24v liten globe
st
Glödlampa stor globe

Glödlampa stor globe

TC242024
21 kr
st
Visa fler

Typer av Arbetslampor i Vårt Sortiment

I vårt sortiment finns arbetslampor anpassade för varje specifikt behov. Handlampor ger flexibilitet och portabilitet för arbeten som kräver rörlighet. Pannlampor är perfekta för när du behöver ha händerna fria, idealiska för installationer där du behöver precis belysning riktad dit du ser. Stativlampor erbjuder kraftfull belysning och är lämpliga för stationära arbetsplatser där ett större område behöver upplysas. Varje typ av lampa är utformad med specifika funktioner för att maximera användbarheten inom olika arbetsmiljöer.

Användningsområden för Arbetslampor

Arbetslampor är mångsidiga verktyg som kan användas i en mängd olika miljöer. Inom industriell tillverkning ger de nödvändig belysning för att säkerställa precision och kvalitet i tillverkningsprocesserna. För hemmabrukare lyser de upp allt från garagereparationer till trädgårdsarbete under dygnets mörkare timmar. På byggarbetsplatser säkerställer de att arbetet kan fortsätta säkert även under suboptimala ljusförhållanden.

Hur Man Väljer Rätt Arbetslampa

Att välja rätt arbetslampa handlar om att förstå dina specifika behov. För arbetsplatser som kräver mobilitet och flexibilitet är en lätt, batteridriven lampa idealisk. Om du arbetar i en miljö som kräver långvarig och intensiv belysning kan en större stativlampa vara mer lämplig. Tänk på faktorer som batteritid, ljusintensitet, och om lampan ska användas utomhus eller inomhus. Det är också viktigt att överväga hållbarheten och om lampan kan tåla de miljöer den kommer att användas i.

Underhåll och Skötsel av Dina Arbetslampor

För att dina arbetslampor ska fungera optimalt över tid krävs regelbundet underhåll. Rengör regelbundet lampornas linser och kontrollera batterierna för att säkerställa att de inte korroderar eller tappar laddning. För uppladdningsbara modeller, se till att ladda dem enligt tillverkarens anvisningar. Lagring i torra och rena utrymmen hjälper till att förlänga livslängden på dina lampor.